2015. április 29., szerda

Fekete, Burberry táska, hosszú pánttal - Jelenlegi ára: 4 999 Ft !

Klasszikus Burberry kockás, fekete kígyóbőr mintás (műbőrből vannak ezek a részei) füllel és aljjal. A táska bélése is kockás, belül egy terű, egy kis cipzáros zsebbel. Szája cipzáros, ennek a cipzárak a végeit le lehet patentolni a táska széléhez. Elején arany színű Burberry táblával.
Mérete: szélessége: 53 cm körül, mélysége: 24 cm körül. Alja: 18 cm széles, oldala is kb. ilyen vastagságú, tehát jól pakolható. Nagyobb méretű táska.  
Állapota: keveset használt. Ahol a karabiner tartó karika van (ahol le lehet patentolni) az nem igazán felel meg funkciójának, mert ha egy kisebb súly is van a táskába ez a patent elenged és a táska ezen lóg, de akkor a cipzárt tartó varrás tartja a súlyt, az meg nem túl praktikus, így én a kézi fülét tartó karikába tettem a hosszú pántot, így is simán hordható, sok táskát eleve így kell. Az a másik karika inkább csak dísz. Az oldalánál a bélés, a cipzár alatt (csak a két szélén) nincs túl szépen eldolgozva, fotóztam. A tábla az elején minimálisan kopott, de ez nem feltünő. Amúgy a táska alján, fülén, bélésén és egészén látszik, hogy újszerű, szép állapotú!!!
 Nézd meg a többi akciómat is, köszi! ; -)
A termékeimet postázom is!



Jelenlegi ára: 4 999 Ft

Az aukció vége: 2015-05-19 10:39
. Fekete, Burberry táska, hosszú pánttal - Jelenlegi ára: 4 999 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése